Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab-Köttfärsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 18 minuter
Skriv ut

Lycka till! Hoppas det smakar

Ingredienser

Instruktioner

Låt träpinnarna ligga i vatten i 10 minuter.Skala och finhacka lök och vitlök.Blanda färsen med lök,vitlök,salt,spiskummin,curry,sambal oelek och yoghurt.Forma färsen på pinnarna.Grilla runt om över glöd eller på högsta värmen i övre delen av ugnen cirka 8 minuter. Servera spetten med en tsatsiki,tomatsallad och pitabröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.