Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebab

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Enklare och godare recept på kebab finns inte!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop färsen och kryddorna. Forma en stubbe och linda in den i aluminiumfolie. Lämna öppet i ändorna. Stek i 100 gradig ugn i dryga 4 timmar. Skär tunna skivor längs med och sätt på ett ugnsfast fat, värm i ugnen en liten stund för finare färg!
  2. Serveras med en god Kebabsås, ris, pommes frites eller i pitabröd (som pita gyros!). Också jättegott med tzatziki!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.