Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En jättegod kebabgryta som jag blandat ihop från olika recept och testat mig fram.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek Kebabköttet med lök och pressa i vitlöksklyftorna.
  2. Tillsätt vatten, grädden och buljongtärningen.
  3. Salta och peppra efter smak. Tillsätt sist paprikan och värm en liten stund till gräddblandningen tjocknat till.
  4. (Om du vill ha tjockare konsistens tillsätt majsena brunredning)
  5. Servera gärna med ris och ev kebabkrydda om man vill krydda på lite mer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.