Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gubben min och jag är väldigt förtjusta i den här grytan.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn först kebabsplitten, krydda med kebabkryddan och chilipulver. Lägg allt i en gryta. Bryn sedan löken och lägg ner den med splitten i grytan. Lägg i tomatpuren och rör runt. Pudra över lite mjöl och blanda. Häll på grädde, crème fraiche och vatten. Lägg i buljongtärning och låt puttra en stund. Häll i chilisaucen och smaka av. Låt koka upp. Vi äter alltid det här med potatismos gjord på mandelpotatis. Supergott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.