Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod gryta enkel och går snabbt att göra

Ingredienser

Instruktioner

Stek kebabköttet som kryddas med kebabkrydda Hacka och stek löken. Lägg över i en gryta. Tillsätt paprikan skuren i små tärningar. Häll i creme fraiche, grädde, pressad vitlök samt chilisåsen. Krydda efter smak med salt, peppar, basilika och oregano Låt puttra i 10 min. Serveras med ris eller pommes frites och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.