Kebabgryta

Lätt och gott!

Ingredienser

400 g kebabsplit
2 st gula lökar
1 krossad vitlöksklyfta
1 msk kebabkrydda
3 dl tjock grädde
1 burk krossade tomater
1 burk- el färska skivade champinjoner
1 buljongtärning
1 tsk matolja

Betyg (3 röster)
Visningar:
1205
Sparat:
33

Gör så här

Fräs lök och vitlök i oljan i en tjock kastrull med tjock grädde. Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen.

Fräs kebabköttet ca 5 min. Blanda köttet i tomat, krydd- och buljongblandningen.
Låt koka upp och rör i champinjonerna, låt puttra tills allt är genomvarmt ca 10 min.

Servera med ris.

LIKNANDE RECEPT

Kebabgryta recept
av evaldo
över 2 månader
över 2 månader
av irko
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av Prima
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.