Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i oljan i en tjock kastrull med tjock grädde. Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen.
  2. Fräs kebabköttet ca 5 min. Blanda köttet i tomat, krydd- och buljongblandningen. Låt koka upp och rör i champinjonerna, låt puttra tills allt är genomvarmt ca 10 min.
  3. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Shoutoutloud 17 februari 2012

    Det här var supergott. Jag hade utan champinjoner för jag hade inga och jag hade mer kebabkött istället. I½åringen åt 2 portioner med ris. jag åt med en grönsallad och sambon åt med ris. Alla älskade det (utom vår kräsna 6åring men hon gillar ingenting utom pannkakor och våfflor typ). Några dagar senare gjorde jag den igen men med strimlad lövbiff som jag hade i frysen. vart minst lika gott. Jag hade föressten slut kebabkrydda så jag hade i cayennpeppar,paprika,spiskummin,koriander och lite mexikansk kryddblandning istället.*5*

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.