Kebabgryta

Lätt och gott!

Betyg (3 röster)

Gör så här

Fräs lök och vitlök i oljan i en tjock kastrull med tjock grädde. Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen.

Fräs kebabköttet ca 5 min. Blanda köttet i tomat, krydd- och buljongblandningen.
Låt koka upp och rör i champinjonerna, låt puttra tills allt är genomvarmt ca 10 min.

Servera med ris.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Kebabsplit, Gul lök, Vitlök, kebabkrydda, Tjock grädde, Krossade tomater, Skivade champinjoner, Buljong, Matolja
Visningar:
1282
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Kebabgryta recept
Kebabgryta á la..
av evaldo
över 2 månader
Kebabgryta
över 2 månader
Kebabgryta
av irko
över 2 månader
Kebabgryta
över 2 månader
Kebabgryta med
över 2 månader
Somrig kebabgry
av Prima
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.