Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabgryta med hetta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Improviserade detta, och det blev väldigt gott trots allt!

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hacka löken och paprikorna i bitar. Stek sedan kebabköttet i lite olja i en het stekpanna, salta och peppra. Stek tills det fått fin färg. Lägg över köttet på ett fat. Häll i lite mer olja i stekpannan och tillsätt löken och paprikorna. Stek dem i 3-4 minuter, rör om då och då. Lägg i köttet igen, fyll sedan på med krossade tomater, soya, chilisås och matlagningsgrädde. Låt puttra 5 minuter. Smaka av. Salta och peppra mer om det behövs. Naturligtvis går det att använda andra och färre kryddor. Man tager vad man haver. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SannaaK 18 januari 2011

    Jättegott tycker både sambon och jag!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.