Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabkött

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Efter att ha testat lite olika och justerat lite så har jag hittat min favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs och ägg väl. Gör en blandning av alla torra kryddor och mjölet.
  2. Platta ut på exempelvis en skärbräda och sprid ut en del av krydd/mjöl-blandningen och arbeta in väl. Gör om tills all krydd/mjölblandning är väl inarbetad.
  3. Dela upp färsen i 6 - 8 lika stora delar och trä på spett eller forma avlånga "korvar" direkt.
  4. Kör ca 15 - 20 min i ugnen på 220 grader på en plåt med smörpapper eller tills den fått bra med färg. Eller varför inte grilla dem. Vänd några gånger under tiden.
  5. Servera med: Pitabröd, ris eller pommes, sallad, rödlök, tomat fefferoni och kebabsås.
  6. Länk till kebabsås: http://www.matklubben.se/recept/kebabsaas_14037.html

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.