- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Efter att ha testat lite olika och justerat lite så har jag hittat min favorit.
Instruktioner
- Blanda färs och ägg väl.
Gör en blandning av alla torra kryddor och mjölet.
- Platta ut på exempelvis en skärbräda och sprid ut en del av krydd/mjöl-blandningen och arbeta in väl. Gör om tills all krydd/mjölblandning är väl inarbetad.
- Dela upp färsen i 6 - 8 lika stora delar och trä på spett eller forma avlånga "korvar" direkt.
- Kör ca 15 - 20 min i ugnen på 220 grader på en plåt med smörpapper eller tills den fått bra med färg. Eller varför inte grilla dem. Vänd några gånger under tiden.
- Servera med:
Pitabröd, ris eller pommes, sallad, rödlök, tomat fefferoni och kebabsås.
- Länk till kebabsås: http://www.matklubben.se/recept/kebabsaas_14037.html
Publicerat den
5 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar