Har en liten egen variant (tycker de grekiska är lite tamt kryddade. (Ha gärna i lite paprika pulver samt några droppar soya men oki då går man ytterligare en del från orginalet men blir underbart gott)
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hur lång tid tar det innan de är klara?
Fem stjärnor! Jättegott!
Mycket gott! Jag körde med alla kryddor utom spiskummin. Det blir inte sista gången vi grillar detta, får jag säga. Bra drag i marinaden!
Fick avnjuta dessa underbara spett i lördags... Kommer definitivt att bjudas på av mig vid kommande grillning. Fem stjärnor :-)
Håller med. Fem poäng direkt, åt dem också i lördags, himla goda.
Hej nu har jag gjort souvalki riktigt gott kommer att göra den flera gånger nu i sommar tack för receptet anders mvh monica
Tog inte spiskummin, la till rosmarin och lite rökt paprikapulver och sen var jag tvungen att göra spetten i ugn, mkt god marinad, doftade ljuvligt när jag tog ut dom ur ugnen, tyvärr blev dom lite torra men det var ugnens och mitt fel. Smaksättningen är kanon, en given fempoängare.
En FANTASTISKT GOD rätt!!! Gjorde den idag och den gick hem hos oss alla!!! Och vi var alla överens om att den här ska stå på vårt bord snart igen!!! En klart femma!!! Ha det gott!! Marie
Håller med dig, lite extra krydda behövs. Detta var jättegott. Har lovat min man att göra det snart igen för han fick inte smaka när jag serverade det i fredags. Tack.
Mums!!!! Gott som bara den!! Hade inte kebabkrydda, var hittar man den? Men det smakade mkt och gott ändå! Har gjort detta 2 ggr och ska just nu göra marinaden :-) har använt kyckling varje gång.
Jag och mina systrar åt detta igår, jättegott och jag kommer garanterat göra om det!!