Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabkrydda

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

En blandning jag gillar att göra. Låt färsen ligga i kryddblandningen med lite pressad vitlök någon timme och sedan är det gott att pressa lite citron eller ha sumak på kebaben vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

Mortla korianderfrön och blanda sedan ihop allt och smaka av styrkan så den passar dig.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 6 januari 2012

    Kebabkryddan måste jag testa idag ska vi äta kebab ska bli spännande mvh / monica

  • monicadanell 6 januari 2012

    Hej vilken härlig kryddblandning nu fick jag en favo kommer inte att köpa kebab krydda i affären den här är toppen god och inte så stark tack anders 5 poäng från oss monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.