Jag fullkomligt älskar kebabsmaken!
Instruktioner
- Blanda samman degen till pizzabotten som en vanlig jäsdeg.
- Låt jäsa i 60 minuter.
- Sätt in en plåt i ugnen i 250 grader.
- Dela degen i fyra delar och kavla ut dem till platta rundlar.
Lägg över på bakplåtspapper.
- Bred ut pizzasåsen och strö över riven ost.
Blanda köttfärsen med salt och kebabkrydda.
Fördela små bollar av färsen på pizzorna.
- För över pizzorna till den heta plåten.
- Grädda i ugnen i 10-12 minuter i 250 grader.
- Blanda samman ingredienserna till såsen och servera till pizzorna.
Publicerat den
6 juni 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
hej! detta pizzarecept låter jätte spännande men var får man tag i kebabkrydda någon stans? /biila
jättegott! jag använde färdig pizzadeg och gjorde en stor pizza i långpanna. det blev lyckat.mina grabbar vill ha detta igen. :)
Det vart uppskattat , och kommer att göras igen.
Super god. Kommer att göras flera gånger.
Den här pizzan har jag nu lagat två gånger på kort tid. Väldigt god.:-) Jag använder mig av mitt vanliga pizzabottens recept från leila Lindholm samt gjorde en enkel tomatsås att ha på. Så hade jag tunt skivad lök och tunt skivade färska champinjoner ovanpå pizzan också. Nam nam.:-) 5 poäng.
Väldigt god pizza! Degen är superb, kommer att använda den till fler pizzor!
God pizza som min sambo och jag kommer göra fler gånger:)
tror du inte det är för mycket salt va??? nu är den förstörd..
Detta låter jättegott, tänkte testa detta till helgen! Men vart köper man kebabkrydda?
Bästa pizza jag har smakat ungdomarna bara jublar här varje gång