Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En annorlunda smak med marinerat kött. Väldigt lätt att laga men behöver en del passning så det inte kokar torrt. Själv använder jag en järn gryta . Går bra att frysa i portionsmåltider.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla löken och stek den med kebabköttet. Smält buljongtärningen i vattnet. Häll i buljongen i köttet och tillsätt riset, rör om . Krydda efter smak. Låt sjuda lätt under lock i ca 20 minuter eller tills vattnet nästan är helt borta, skulle det koka bort för fort tillsätt mer vatten så riset blir färdigt. När 5 minuter är kvar tillsätt grönsakerna och rör om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.