Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kebabspett med rädistsatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kebab betyder egentligen grillat kött. Här är det kryddig karré som blir extra saftiga spett som serveras med en lite annorlunda tsatsiki.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, ca 2x2 cm. Blanda smör-&rapsolja med spiskummin, citronskal, salt, sambal oelek och pressad vitlök i en bunke. Lägg i köttet och rör om. Trä upp köttet på 8 blötlagda träspett.
  2. Hacka rädisorna och blanda med yoghurt, salt och gräslök. Grilla spetten runt om, 6-8 minuter. Värm och dela bröden på mitten.
  3. Servera kebabspetten med sallad i pitabröden och toppa med tsatsiki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.