Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kent's heta skogsgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mycket god och fyllig smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet i smala längder och bryn det snabbt på hög värme.
  2. Hacka löken och vitlöken i finna bitar. Bryn detta tillsammans med kötten när det börjar få färg. Häll sedan i tomaterna, katrinplommonen, lagerbladen och kryddorna. När det kokt i 30 min så häll i grönsaksblandningen och soyan med vinet. När det kokt i 1½ timme häll i grädden. Koka ca:30 min till. Och red det sedan.
  3. Väldigt gott med potatis och lingon! Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.