Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kerstins kaffekaka

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

En enkel och god chokladkaka med kokosglasyr.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret i en kastrull och tillsätt vatten. Blanda de torra ingredienserna i en skild bunke och sikta ner lite åt gången, varvat med smörblandningen i äggsmeten. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 2 liter.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen ca 45 min i 175°. Låt kakan svalna litet i formen innan den stjälps upp på ett fat.
  4. Blanda alla ingredienser till glasyren i en kastrull och koka upp. Bred ut galsyren på kakan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.