Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med blåbär

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ibland kanske man blir sugen på något gott, men man vill inte ha alla kalorier. Då passar denna cheesecake alldeles utmärkt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter.
  2. Krossa kexen, det går snabbt i matberedaren. Tillsätt matfett och arbeta ihop till en jämn massa. Tryck ut i en form med löstagbar kant.
  3. Rör ut kesellan med aningen sötningsmedel och lite mineralvatten till en jämn konsistens. Smält gelatinbladen. Rör ner i massan. Blanda i bären och fördela över kexbotten. Ställ kallt minst 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.