Den här goda kakan med intensiv kakao- och nötsmak innehåller ungefär hälften så mycket kalorier som en vanlig chokladkaka. Så ta en stor bit och njut!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Mm, låter smaskens. Ska definitivt bakas under hösten!
Tänkte lämna en liten kommentar till på detta receptet... ;) Har bakat denna nu, och till en början gillade jag den inte alls... Jag tänkte att det kanske berodde på att jag inte hade använt cashewnötter.. Så jag blev ganska besviken. Men så tog vi fram den idag igen för att göra slut på resterna. Och då hade den stått i kylen i ca 2 dygn. Och herregud vad god den var! Så jag skulle tipsa alla som tänker testa detta receptet att inte äta den direkt, utan att (som det står i receptet) ha den ståendes i kylskåpet tills den har kallnat ordentligt, då blir det som godast (Y) Klar femma till denna :) Nästa gång jag gör den tänker jag inte utelämna cashewnötterna, den blir säkert ännu bättre då, om det ens är möjligt (Y)