X

Kesella mandelmassa recept

Laddar...
Din sökning gav 101 träffar
Bröllopstårta med rosor
Bröllopstårta med rosor

Den stora tårtan räcker till 50 små bitar. Vill man servera mer tårta kan man baka ytterligare 1 tårta i endast en våning. Ta halva receptet och följ anvisningarna för den största tårtan. Utse gärna e..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Glutenfria drömbullar
Glutenfria drömbullar

De här bullarna är riktigt goda och perfekta för dig som är eller känner någon som är glutenallergiker. Gör en stor sats för de kommer att gå åt snabbt!
Citronmoussetårta
Citronmoussetårta

Denna härliga tårta går bra att förbereda dagen innan den ska serveras. Den är fantastisk frisk och passar bra efter söndagsmiddagen. Servera gärna färska bär till.


Apelsinmoussetårta med chokladbotten
Apelsinmoussetårta med chokladbot..

Utan garnering går det utmärkt att frysa den här tårtan. I kylskåp kan den stå helt färdig ett par dagar. Tårtan blir lättare att skära om apelsinskivorna till garneringen halveras.


Hallontårta på nötbotten
Hallontårta på nötbotten

Det här är en cheesecakeliknande tårta som man kan tillaga även om man inte har någon ugn. Den är söt, krämig och mycket svår att motstå.
Frusen björnbärstårta
Frusen björnbärstårta

Björnbär är rika på C-vitaminer men bären är inte bara nyttiga utan även goda. Denna tårta är full av härliga björnbär på en bädd av mandelmassa.Vetekatten special
Vetekatten special

Luftiga, eleganta och mycket goda bakelser, med en god kesella- och limekräm. Spröd mördeg, äpple, kanel och mandelmassa bjuder på en förnämligt god smak.


Peach Melba-kaka
Peach Melba-kaka

Samla soliga sommarsmaker i en underbar mandelkaka! Persika och hallon är en klassisk kombination som ofta förknippas med namnet Peach Melba.Minisaffranssemlor
Minisaffranssemlor

Saffran är änglarnas guld på jorden. Och dessa små läckerheter är minsann en skänk från åvan. Man kan till och med ta två utan att skämmas.. *ler*
Rödgul paj
Rödgul paj

Detta färgstarka bakverk blir en given succé bland alla pajvänner. Vem kan motstå friska apelsinskivor i ett härligt pajskal med mandelsmak och ett blankt gelétäcke