X

Kesella mandelmassa recept

Laddar...
Din sökning gav 103 träffar

Bröllopstårta med rosor
Bröllopstårta med rosor

Den stora tårtan räcker till 50 små bitar. Vill man servera mer tårta kan man baka ytterligare 1 tårta i endast en våning. Ta halva receptet och följ anvisningarna för den största tårtan. Utse gärna e..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept
Glutenfria drömbullar
Glutenfria drömbullar

De här bullarna är riktigt goda och perfekta för dig som är eller känner någon som är glutenallergiker. Gör en stor sats för de kommer att gå åt snabbt!
Citronmoussetårta
Citronmoussetårta

Denna härliga tårta går bra att förbereda dagen innan den ska serveras. Den är fantastisk frisk och passar bra efter söndagsmiddagen. Servera gärna färska bär till.


Apelsinmoussetårta med chokladbotten
Apelsinmoussetårta med chokladbot..

Utan garnering går det utmärkt att frysa den här tårtan. I kylskåp kan den stå helt färdig ett par dagar. Tårtan blir lättare att skära om apelsinskivorna till garneringen halveras.


Hallontårta på nötbotten
Hallontårta på nötbotten

Det här är en cheesecakeliknande tårta som man kan tillaga även om man inte har någon ugn. Den är söt, krämig och mycket svår att motstå.
Vetekatten special
Vetekatten special

Luftiga, eleganta och mycket goda bakelser, med en god kesella- och limekräm. Spröd mördeg, äpple, kanel och mandelmassa bjuder på en förnämligt god smak.


Frusen björnbärstårta
Frusen björnbärstårta

Björnbär är rika på C-vitaminer men bären är inte bara nyttiga utan även goda. Denna tårta är full av härliga björnbär på en bädd av mandelmassa.Jordgubbspaj med mandelfyllning
Jordgubbspaj med mandelfyllning

Den här frasiga jordgubbspajen får en krämig fyllning av mandelmassa och kesella, som smaksätts med mandellikör som ger extra smak på fyllningen.


Peach Melba-kaka
Peach Melba-kaka

Samla soliga sommarsmaker i en underbar mandelkaka! Persika och hallon är en klassisk kombination som ofta förknippas med namnet Peach Melba.Minisaffranssemlor
Minisaffranssemlor

Saffran är änglarnas guld på jorden. Och dessa små läckerheter är minsann en skänk från åvan. Man kan till och med ta två utan att skämmas.. *ler*