Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med vitlök, soltorkade tomater och gröna oliver.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Trevlig bjudpaj!

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda mjöl, smör och kesella i en matberedare och kör till en deg. 2. Tryck ut degen i ett jämnt lager i botten och upp på kanterna av formen 3. Ställ formrn i kylen. 4. Dela och kärna ur oliverna. Finhacka vitlök, rosmarin och riven parmesan grovt. Skär kycklingen i bitar och blanda allt i en skål. Skär tomaterna i bitar och blanda ner dem. 5. Lägg blandningen i formen. 6. Vispa samman ägg, kesella och grädde och häll över pajen. 7. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 min 200 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • croos1 16 juli 2013

    Vilken jätte god paj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.