Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med frosting

 
  • Serverar: 16-20 portioner
Skriv ut

Det lite ovanliga med dessa muffins är att de blir krämiga som en kladdkaka – så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet.
  3. Klicka ut smeten i pappersformar.
  4. Grädda i mitten av ugnen 12–14 min.
  5. Smält smöret till frostingen och låt det svalna. Rör ner kvarg. Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kylen. Garnera med t ex körsbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.