X

Kesella vanilj vit choklad recept

Laddar...
Din sökning gav 70 träffar
Mintchoklad cupcakes med vit chok..

Vad passar bättre till choklad än mint? Det tycker jag är en gudomlig kombo som ofta är underskattad. Här får ni kladdiga chokladmuffins med mintsmak med en krämig frosting på vit choklad. Mums!Pralin med punsch och vanilj

Pralinerna är inte bara runda till formen. Även smaken är rund och len med en spännande brytning från de rostade sesamfröna som blandats i de mörka chokladflarnen. Den söta arrakssmaken vägs upp av s..
Pärontårta med melongelé

Om bottnarna är något mindre än formen när den monteras med mousse och kompott blir kanten runt tårtan slät. Detta är kanske lite pyssligt. Smaken blir exakt den samma även om de olika lagren syns. D..


Cococake

Ljuvlig liten kaka som kan bakas ut i långpanna eller i fina små pappersformar.. De fullkomligen smälter i munnen och man vill äta upp alla på en gång.


Lenas cloudberry cake / Lenas hjo..

Fyllningarna till denna tårta är inte så söta i sig själva, men bottnarna är desto sötare. Tårtan tar lång tid att göra eftersom en av fyllningarna ska stå kallt i 4 timmar innan den kan fungera som..Bountytårta

Pappas favorittårta som jag gjorde på fars dag i år. Tårtan är väldigt söt och mäktig så den räcker gott och väl till 10-12 personer.Cheesecake botten utan digestivek..

Jag tycker inte om digestivebotten så jag blev jätteglad när jag hittade ett recept med mjöl och havregryn. Tillsätt lite kakao om du vill ha chokladbotten. Skriver också in receptet på fyllning..


Folkets bröllopstårta på Dansukke..

Inför kronprinsessbröllopet den 19 juni har det tagits fram en folktårta, krönt av en glänsande krona. Det är branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer tillsammans med Nordic Sugar som tagit ..