Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesellapaj med skinka och purjo

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God att äta även kall. Jag brukar förgrädda pajskalet 8-10, min, tycker annars att den känns lite degig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ingridienserna till pajen röres ihop och plattas ut i formen.Förgrädda ca 8-10 min. Det som skall vara till kesellan vispas ihop lite lätt. Lägg skinkan och purjolök i pajen,sen kesellan. Strö riven ost över.
  2. Grädda 30-40 min. 200 *

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Suss5 23 augusti 2009

    Jättegod skinkpaj, alla tyckte om den, även barnen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.