Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Keso- och majsplättar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hittade på coop:s hemsida. 4-åringen åt massor och de 15 plättarna räckte bara till henne och mig. 4 portioner om det är som tillbehör, annars räcker det bara till 2.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa majskornen med en gaffel eller kör dem i mixer eller matberedare till en jämn puré. Vispa äggen lätt och vispa ner mjölet. Blanda i majspuré, Keso och salt.
  2. Bryn lite matfett i en plättlagg eller stekpanna och stek plättar på medelvärme ca 2 min på varje sida. Beräkna ca 1msk per plätt.
  3. Servera plättarna nystekta, med t.ex. en krispig grön sallad och knäckebröd

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hnord 17 september 2009

    Goda. Min man och jag tyckte mycket om den, men barnen var inte lika förtjusta. Konstigt, det har ju mild och god smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.