Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesolimpa med frukt och frön

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Lättbakad och saftg limpa med torkad frukt, solros- och linfrön. Den känns inte alls söt i smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en avlång form, ca 1½ liter.
  2. Hacka de torkade frukterna i småbitar. Blanda dem med alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner keso, vatten och rapsolja.
  3. Klicka ner den kletiga degen i brödformen och grädda brödet längst ner i ugnen i ca 60 minuter. Täck eventuellt brödet de sista 10 minuterna med folie. stjälp upp brödet och låt det kallna under bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.