Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kesoplättar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Om du inte tål nötter eller mandel är dessa kesoplättar ett bra alternativ till vanliga LCHF-pannkakor. Nej, förresten, kesoplättarna är fantastisk goda - allergisk eller inte.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till smeten med en sked eller stor gaffel i en skål. Låt svälla i 15 minuter eller mer.
  2. Värm smör eller olja i en stekpanna, gärna i telfon eftersom kesogrynen fastnar lätt när de smälter. Stek plättarna på medelhög värme 3-4 minuter på varje sida. Vänd försiktigt mellan varven.
  3. Servera plättarna med bär, yoghurt eller vispgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.