Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda kexchokladsmulor med 2 msk socker och smält smör. Fördela det i en pajform, 22 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 6 min. Ta ut formen och låt kallna. Smält choklad med grädde i ett vattenbad. Häll i resten av sockret. Vispa till en jämn smet. Låt smeten svalna. Tillsätt gulorna, en i taget. Blanda väl. Rör i vaniljsocker. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd ner chokladblandningen i skummet. Häll smeten i pajskalet. Låt kallna i kylen i 4 timmar.
Blev väldigt söt för min smak.De andra tyckte det var jätte gott.
Låter ju hur smarrigt som helst, detta måste jag prova ikväll, fredag och allt!!!!
Så underbar. Jag älskar såna här chokladsaker.
Inte riktigt min favorit, men gästerna tyckte den var god.
Jättegod! Dock var bottnen ganska hård så det var svårt att dela den. Men gott var det :D