Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kickis spenatsoppa med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera den gärna toppad med knaperstekt bacon och ett gott bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och riv potatisen, finstrimla purjolöken och hacka spenaten grovt.
  2. Fräs i smör eller olja utan att det tar färg. Tillsätt vattnet och smula ner buljongtärningarna. Koka i 30 minuter.
  3. Mixa och tillsätt grädden, koka upp och smula ner ädelosten. Späd till önskad konsistens med mer vatten eller grädde om det skulle behövas. Smaka av med kajennepeppar.
  4. Knaperstek bacontärningarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.