Läckra pannkakor med smakrik topping.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till pannkakssmeten. Låt det stå 1 timme i kylskåp för att svälla.
- Fänkålstopping:
Mixa kardemumma, spiskummin, ingefära och citronskal och -saft. Fräs fänkål och rödlök i lite olja tills de är mjuka. Tillsätt kryddningen och fräs ytterligare 4-5 minuter på låg värme. Ställ åt sidan.
- Sätt ugnen på 100 grader.
- Hetta upp kokos- eller olivolja i en stekpanna och stek tunna ganska små pannkakor på medelhög värme, ca 1 minut på varje sida. Ställ in pannkakorna på ett ugnsfat i ugnen allteftersom de blir klara, så håller de sig varma.
- Skär avokadon i bitar. Servera pannkakorna rykande varma med avokado och fänkålstopping.
Publicerat den
22 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar