Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kikärtssallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gott till kött och särskilt till grillat. En otroligt fräsch och god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj kikärtorna i durkslag, var noga! Blanda ärtorna med creme fraiche, salt och peppar. Skiva rödlök och rädisor tunt. Rör ner dem. Skär isbergssallad i tunna strimlor. Rör ihop allt i en stor skål.
  2. Jag brukar använda nymalen svartpeppar istället för vitpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 8 juli 2009

    Det här var en jättegod sallad, snabb att fixa till och dessutom nyttig. Kommer göra den till många grillkvällar framöver. Tack för ett jättebra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.