Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kilmora-gratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsform med litet matfett. Lägg i fisken. Salta lite och peppra.
  2. Vispa grädden lika tjock som yoghurten. Skiva rödlöken och klipp gräslöken och dillen. Skär sillen i bitar och hacka äggen. Blanda allt och häll detta över fiskfiléerna. Strö den rivna osten på toppen. Sätt in i ugnen, 175-200 grader, 20-40 minuter eller tills gratängen fått färg.

Kommentarer (1)

  • krtek 26 juni 2008

    Helt ok, kul sätt att använda sill. Tyvärr uppskattades den inte av större delar av familjen :-(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.