Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas krämiga potatissallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En krämig och god potatissallad som passar lika bra till grillbrickan som till kallskuret.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda crème fraiche, gräddfil, honung, kryddor, gräslök och citronskal. Skiva färskpotatisen i ganska tjocka skivor (det blir 4-5 skivor per medelstor potatis) och lägg i en skål tillsammans med rödlöken. Häll över crème fraicheblandningen och vänd försiktigt med sked eller slickepott tills allt blandats väl. Låt stå i kyl i ett par timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.