Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kimonas ugnslax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra eller pensla lite olja på en plåt.
  2. Lägg ut de frysta laxfiléerna och bred på färskosten. Strö över rivet skal från citron och lime och ställ in i ugnen.
  3. Efter 20 minuter är laxen färdig.
  4. Pressa över citron och servera med potatismos eller kokt potatis och lite smält smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.