Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinafilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättesmarrig gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i tunna skivor. Skala och skiva lök och vitlök. Fräs löken i hälften av oljan i en stekpanna. Lägg över löken i en gryta.
  2. Bryn köttet i resten av oljan, i en stekpanna. Lägg över köttet i grytan. Tillsätt apelsinsaften och skal, soja, ingefära, salt och peppar. Låt puttra ca 5 min.
  3. Strimla bambuskotten. Skölj och skär gurkan i små tärningar. Blanda bambuskott och gurka i grytan. Servera med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.