Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldans god kinagryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet och krydda. Stek även lök och paprika. Häll över alltsammans i en annan gryta. Häll i champinjoner och bambuskott i grytan. Lägg i buljongtärningen och späd med vatten och soja. Låt grytan puttra tills köttet är mört och späd därefter med vatten. Häll i cashewnötter och grädde och låt alltsammans bli varmt.
  2. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • essim 6 september 2009

    Jag har provat din kinagryta och den var väldigt god. Men jag "justerade" lite i receptet som man ju gör ibland. Jag lade till en liten burk vattenkastanjer och tog endast ½ liten burk bambuskott. Uteslöt dessutom nötterna och grädden. Men vi blev mycket förtjusta i rätten och jag kommer att göra den fler gånger.

  • irko 13 september 2009

    Hej Mallis! Jag har gjort din kinagryta och den var jättegod precis som på kinakrogen men jag fixade också lite med receptet dvs tog inga nötter och ingen grädde men sweetchilisås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.