Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinagryta med kyckling

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lättlagad, mager och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och bryn kycklingen. Låt den skivade löken gå med på slutet. Använd spadet från både bambuskotten och böngroddarna och gör en redning med mjölet. Red av.
  2. Lägg i bambuskott och böngroddar. Lägg i den strimlade paprikan mot slutet. Smaka av med salt, svartpeppar och soya. Låt puttra ca 3 minuter.
  3. Servera med jasminris.
  4. Tips : Mrs Chengs bambuskott och soya är godast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.