Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspererad smalgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och enkel smalgryta baserad på bogfläsk eller skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla grönsakerna.
  2. Fräs köttstrimlorna och purjolöken i oljan. Lägg i paprikastrimlorna och låt dem fräsa med i någon minut.
  3. Häll över vattnet och smula ner buljongtärningen. Låt koka någon minut.
  4. Rör ihop soja, ättika, socker och potatismjöl.
  5. Lägg gurkan i grytan samt redningen. Koka lite så det tjocknar. Tillsätt salt och ingefära.
  6. Serveras med ris och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lindepi 14 november 2013

    Hur mycket soja ska det vara?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.