Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad bogfläskgryta

(1 kommentar)  
Kinainspirerad bogfläskgryta Kinainspirerad bogfläskgryta
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod rätt som jag verkligen kan rekommendera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort ev svål och skär fläsket i strimlor. Stek i omgångar med salt och peppar. Skölj och strimla purjolöken och bryn tillsammans med champinjonerna. Lägg ner fläsket, pressad vitlök, purjo, champinjoner, bambuskott och vattenkastanjer i en gryta. Häll över vatten, soya och buljongtärningen. Puttra allt på svag värme i ca 30 min.
  2. Servera med äggnudlar, gräddfil, fetaost och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • asanordgren 3 januari 2010

    Mycket lättlagad rätt, jättegod med nudlar till. Tackar för tipset!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.