Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jättegod gryta med få ingredienser och lagom avvägd kryddning. För snabbare tillagning använd kycklingfilé som inte behöver puttra lika länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Hacka löken och paprikan. Fräs köttet och lök i smör tills det fått färg, salta och peppra. Lägg över i en gryta. Tillsätt sedan övriga ingredienser utom paprika och böngroddar. Låt koka på svag värme i 30 minuter eller tills köttet är mört . När köttet känns färdigt tillsätt paprika och böngroddar, koka upp och servera.
  2. Servera med basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.