Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinainspirerad kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I den Kinainspirarade kycklingen blandas köttet med potatismjöl FÖRE stekningen, vilket är mycket vanligt i kinesisk matlagning. Det gör att köttet blir extra saftigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i småbitar. Skala och skiva löken och vitlöken. Blanda kycklingen med potatismjölet, salt och peppar. Rör om ordentligt.
  2. Bryn först köttet i smör i en stekpanna. Fräs löken och vitlök lätt och rör ner i pannan. Tillsätt nötter och soja. Låt grytan koka ihop 2-3 minuter. Servera med kokt ris eller färsk potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.