Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinaklubbor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Apelsin, sött socker, sur vinäger och stark crème fraiche ger karaktär åt kycklingen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 Cº. Blanda skal och saft från apelsinen med soja, vinäger och farinsocker i en kastrull. Låt koka ihop ca 5 min. Rör ner crème fraiche. Lägg ut kycklingbenen i en smord ugnssäker form. Häll över såsen och stek i mitten av ugnen ca 40 min tills kycklingbenen är genomstekta. Servera med pasta, sallad och bröd.

Kommentarer (1)

  • jenkar 3 januari 2009

    helt underbart gott å så enkelt!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.