Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk nudelsoppa

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här mustiga nudelsoppan är en riktig vitaminkick med massor av krispig kål och morötter. En snabblagad, mättande och aromatisk soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp solrosoljan och sesamoljan i en stor tjockbottnad gryta på medelvärme.Lägg i kål och morötter och fräs på medelvärme under omrörning fem-sju minuter tills kålen börjar mjukna.
  2. Tillsätt vatten, buljong, soja, vinäger, sambal oelek och salladslök och hetta upp. Låt sjuda fem-sju minuter och rör om då och då. Ta av grytan från värmen.
  3. Vänd ner nudlarna och låt dem dra fem-sex minuter tills de är helt mjuka. Blanda i koriander strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.