Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk biff med sötsur sås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knapriga grönsaker och friterat fläsk är en vanlig rätt på kinarestauranger och inte så svår att laga hemma. Byt ut fläskköttet mot lika delar tofu om du vill ha en vegetarisk rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Slå den över köttet och låt dra i minst 30 minuter. Vänd runt några gånger.
  2. Blanda såsen i en kastrull och koka upp under omrörning. Förbered grönsakerna.
  3. Låt köttet rinna av väl och vänd det i mjöl. Hetta upp olja i en låg vid gryta. Fritera lite fläsk i sänder och låt det rinna av på papper.
  4. Slå bort det mesta av friteringsoljan och lägg grönsakerna i pannan.
  5. Hetta upp dem snabbt så de bevarar sin spänst. Servera med kött och sås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chrismalm 8 november 2010

    Fläsk är inte biff!!! Gör om och gör rätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.