Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk gryta med paprika och ananas

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt, gott och ett bevis på att det inte behövs grädde för att det ska bli gott!

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Koka upp 2 dl av ananasjuicen (från burken med ananasringar), vinäger, soja, kardemumma och ingefära i en kastrull. Lägg i löken och låt koka någon minut. Lägg i köttet och paprikan och låt grytan koka ca 10 minuter. Blanda potatismjöl och vatten. Häll redningen och låt grytan koka upp. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ev. lite colloritsoya för att få mörk färg på grytan. Skär ananasringarna i bitar och blanda ner i grytan strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.