Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En matig sallad som serveras kall. Man kan med fördel dubbla receptet avseende såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till såsen.
  2. Dela kycklingen i mindre bitar. Häll såsen över kycklingen, blanda väl och låt stå och dra 1 timme.
  3. Blanda ner riset, purjolöken och sellerin.
  4. Strimla salladen och lägg i botten på en glasform. Häll över kycklingriset. Garnera med groddarna och tomaterna.
  5. Låt stå kallat en stund före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.