Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk kycklingsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och matig soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Krydda filéerna med salt och peppar och bryn dem i lite olja ca 3 minuter på varje sida. Lägg över filéerna i en form och pensla med hoisinsås. Ställ i ugnen 7-8 minuter.
  2. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, d v s att köttsaften är klar utan rosa inslag. Strimla purjolöken och riv morötterna grovt.
  3. Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning och lägg i purjolök, morot, ärter och majs i nudelvattnet två minuter innan nudlarna är klara. OBS! häll inte av vattnet.
  4. Häll upp soppan i djupa skålar. Skiva kycklingen tunt och fördela i soppan. Garnera eventuellt med basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.