Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk mangokyckling med söt mango chutney och het sambal oelek.

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Denna rätt är fruktig och god. Kombinationen av sött och hett gör denna gryta till en upplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Skär paprika och zucchini i mindre bitar. Värm oljan i en gryta och fräs lök och alla kryddor. Lägg i kycklingbitarna och vänd dem i kryddblandningen, låt det steka ett par minuter. Lägg i paprika, zucchini, vattenkastanjer och mimimajs och fräs ett par minuter till. Tillsätt vatten, hönsbuljong ,mango chutney och rör ned crème fraichen, lite i taget. Låt grytan småkoka i 15-20 min tills kycklingen är färdig. När 5-7 minuter återstår tillsätt ärtorna.
  2. Servera med ris och ringla gärna lite soya över rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.