Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk topkale med kött

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kinesisk topkale med kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i lagom stora munsbitar.
  2. Värm upp en stekpanna med olivoljan. Lägg i kinesisk topkale och stek den ett par minuter. Ta av från stekpannan och lägg i kale på en tallrik.
  3. Använda samma stekpannan och lägg i vitlöken. Lägg ner köttet och stek det ett par minuter. Tillsätt ostronsåsen, sojasåsen, sockret, vattnet och stek dem ca 3 minuter.
  4. Smaka av, salta och lägg upp köttet på tallrik bredvid kale. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.