Ungefär som chips, omöjligt att bara ta en...
Instruktioner
- Lägg svamparna i blöt i varmt vatten i ca 20 min.
Skala under tiden räkorna (glöm inte att ta bort tarmen) och hacka ner till mindre bitar (går att köra i matberedaren).
Hacka vattenkastanjer, vitlök och salladslök och tillsätt räkmassan. Skär svampen i bitar men använd inte foten då den är väldigt "träig".
Tillsätt svamp, ägg, sesamolja, fisksås och ostronsås och rör om ordentligt.
- Pensla Wonton plattorna med ägg och lägg en klick av räkröran i miten. Nyp ihop till ett litet knyte och förvara under en fuktig handduk.
- Koka dumplingarna i hönsbuljongen ca 3 min.
Doppa i soya och njut!
Publicerat den
18 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mmmmmm.....! Håller med om chipsliknelsen!!!