Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska Dumplings!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Ungefär som chips, omöjligt att bara ta en...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg svamparna i blöt i varmt vatten i ca 20 min. Skala under tiden räkorna (glöm inte att ta bort tarmen) och hacka ner till mindre bitar (går att köra i matberedaren). Hacka vattenkastanjer, vitlök och salladslök och tillsätt räkmassan. Skär svampen i bitar men använd inte foten då den är väldigt "träig". Tillsätt svamp, ägg, sesamolja, fisksås och ostronsås och rör om ordentligt.
  2. Pensla Wonton plattorna med ägg och lägg en klick av räkröran i miten. Nyp ihop till ett litet knyte och förvara under en fuktig handduk.
  3. Koka dumplingarna i hönsbuljongen ca 3 min. Doppa i soya och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pijaja 21 november 2007

    Mmmmmm.....! Håller med om chipsliknelsen!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.