Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska kale med makrill, stark

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kinesiska kale med makrill, stark

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kinesisk kale i bitar.
  2. Hetta upp en stekpanna med oljan, vitlöken, chili och fräs 10 sekunder. Lägg i kinesiska kale och stek den ca 1 minut. Tillsätt makrill, sojan, fisksåsen, sockret och stek ca 2 minuter.
  3. Smaka av med salt och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • wildlife 11 oktober 2011

    All din mat ser så otroligt god ut, tänkte göra din "Fläskfilé med chili" idag... :) Detta ser också gott ut, men vad är kinesisk kale? Kan man köpa det i affären?

  • maewskok 11 oktober 2011

    Hej! Tack för kommentaren och Lycka till med mat! :) Kinesisk kale är en grönsak. Du kan handla på thaiaffär. :)

  • wildlife 11 oktober 2011

    Ok, tyvärr har jag ingen riktig Thaiaffär i närheten, men det kanske finns på den orientaliska affären här... :) Kan man ersätta det med nåt annat om det inte finns?

  • maewskok 12 oktober 2011

    Hejsan! Jodå! Jag tror också finns på orientaliska lr kinesika affär. Det gå också ersätta det med broccoli. Jag har använt flera ggr därför att kinesiska kale är dyrt. Det smaka likadan ;)

  • wildlife 14 oktober 2011

    Ok, då ska jag testa det istället tror jag... :) Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.