Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska nudlar med marinerad kotlett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

380 kalorier per portion De marinerade kotletterna blir en väldoftande och fyllig rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg köttet på ett fat tillsammans med soja, ketchup, farin, honung, 1 msk av hoisinsåsen, pressad vitlök och sherry. Vänd kotletterna i blandningen.
  2. Täck över och låt stå i kyl 1-4 timmar. Vänd köttet ett par gånger så att det drar åt sig av marinaden ordentligt.
  3. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Sätt ugnen på 225 grader.
  5. Lägg köttet på ett galler över en folieklädd långpanna. Stek i ugnen i 15-20 minuter, tills köttet är nätt och jämnt genomstekt. Pensla ofta med marinaden under stekningen.
  6. Vänd under tiden nudlarna i de återstående 2 msk hoisinsås.
  7. Skär det stekta köttet i sneda bitar och arrangera dem ovanpå nudlarna.
  8. Strö över sesamfrön och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.