380 kalorier per portion
De marinerade kotletterna blir en väldoftande och fyllig rätt.
Instruktioner
- Lägg köttet på ett fat tillsammans med soja, ketchup, farin, honung, 1 msk av hoisinsåsen, pressad vitlök och sherry. Vänd kotletterna i blandningen.
- Täck över och låt stå i kyl 1-4 timmar. Vänd köttet ett par gånger så att det drar åt sig av marinaden ordentligt.
- Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg köttet på ett galler över en folieklädd långpanna. Stek i ugnen i 15-20 minuter, tills köttet är nätt och jämnt genomstekt. Pensla ofta med marinaden under stekningen.
- Vänd under tiden nudlarna i de återstående 2 msk hoisinsås.
- Skär det stekta köttet i sneda bitar och arrangera dem ovanpå nudlarna.
- Strö över sesamfrön och servera.
Publicerat den
4 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar